#HellooChanteq Followers

...

SENSA Vacuum Pump

Harga Sebenar : RM79.90
Harga Promosi : RM75 
Anda Boleh Jimat RM4.90!!

Postage : RM 7 (SM) / RM10 (SS)

Berminat? Order Sekarang!
Whatsapp 014-8391070
SENSA VACUUM PUMP
✔ Membesarkan saiz zakar kepada saiz yang ideal
✔ Memberikan ketegangan yang maximum
✔ Merawat mati pucuk


Sensa Vacuum Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, Sensa Vacuum Pump adalah pilihan yang tepat.
Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation), ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal serta ketegangan dan kekerasan yang maksimum. Hanya sapukan Sensaoil atau Sensacream pada zakar dan kemudian pam dengan Sensa Vacuum Pump sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa 2 minggu! (Keputusan purata bagi kebanyakan pengguna Sensa Vacuum Pump).


Apakah ciri-ciri utama Sensa Vacuum Pump?
✔ Merawat dan membesarkan zakar
✔ Menambah diameter dan panjang zakar (sehingga 6 setengah inci panjang dan 6 setengah inci ukur lilit)
✔ Memberi ketegangan dan kekerasan maksimum pada zakar
✔ Merawat masalah mati pucuk dan ejakulasi pra matang (cepat keluar air mani)
✔ Untuk mendapatkan kesan maksimum dan cepat dengan gabungan minyak lintah sensaoil


Nasihat
*Jangan terpedaya dengan membeli pam zakar yang mahal kerana tak kira berapapun harga pam zakar itu fungsi pam zakar tetap sama iaitu untuk mengalirkan darah ke zakar dan menarik zakar dengan kuasa sedutan sekaligus membesarkan zakar.
*Bersederhana dalam menggunakan pam dan jangan gunakan dengan terlalu kerap. Seelok-eloknya gunakan sebelum melakukan hubungan seks.
*Pam ini kami sangat syorkan kepada mereka yang mempunyai disfungsi erektil dan tidak mampu menegang. Ianya juga sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz zakar yang kecil dan ingin membesarkan zakar


No comments: